Muodin ja kauneuden monitoiminainen

Mariela Sarkima on 33-vuotias meikkaaja-kampaaja ja kauneustuottaja, joka julkaisi syksyllä 2011 ensimmäisen kotimaisen kuluttajille suunnatun meikkikirjan, Make Up Bible'n. (Tammi) "Meikkiraamattua" on myyty ensimmäisten 1,5 vuoden aikana yli 11000, ja parhaillaan Mariela työstää uutta hiusaiheista kirjaa, Hair Bible'a.

Mariela valmistui meikkaaja-maskeeraajaksi v. 1999, ja parturi-kampaajaksi v.2001. Kauneuslan kokemusta Marielalle on karttunut kotimaan lisäksi Barcelonalaisesta hiussalongista, Steiner Beauty Academy-koulusta Lontoosta sekä Mandara Spa- hius-ja kauneussalongista Karibianristeilijältä.

Tänä päivänä Marielan kädenjälkeen luottaa moni kotimainen artisti ja esiintyjä, julkisuuden henkilö, yritysmaailman vaikuttajia sekä yhä useampi tavallinen suomalainen nainen. Marielaa nähdään usein myös asiantuntijana eri lehtien palstoilla ja TV-ohjeilmissa. Viimeisimpiä projekteja ovat olleet tehtäväkoordinaattorin rooli Suomen Huippumalli haussa-ohjelmassa (Nelonen) ja TV2:n Hehku-ohjelman "Tee se itse"-kauneusopetuosiot.

"Erilaisten ihmisten kanssa työskennellessä olen oppinut, kuinka tärkeää täydellisen luottamuksen saavuttaminen on. Tämä pätee niin muotikuvausten- ja näytösten malleihin, kuin omiin kampaamoasiakkasiini, sekä tietenkin kaikkiin niihin naisiin, jotka uskovat kaunistamisensa käsiini! Jotta täydellinen luottamussuhde voi syntyä, tarvitaan aina kolme tärkeää raaka-ainetta: RAUDANLUJAA AMMATTITAITOA, KYKYÄ KUUNNELLA JA TAITEILIJAN VAHVA, LUOVA NÄKEMYS."

 

Mariela Sarkima